0895668484; 034/ 44 56 24; СЕРВИЗSERVICE- 0895668471 homegas@mail.bg

Изграждане на газови инсталации

Използването на природен газ за нуждите на домакинство, офис, административни или обществени сгради е ключът към ниските сметки. Това е един от най-икономичните и ефективни способи да си осигурите 24 часа в денонощието топла вода за всякакви нужди, както и отопление. Хоумгаз е компания с дълъг опит в професионалното и прецизно изграждане на газови инсталации. Разполагаме със специалисти, които ще проектират инсталацията до най-малкия детайл, ще изградят необходимата инфраструктура, ще монтират уредите и ще са на разположение за регулярно обслужване на системата.

изграждане на газови инсталации

Първата стъпка преди изграждането на газова инсталация и монтаж на необходимите и предпочетени от Вас уреди е изготвяне на техническо задание, необходимо за проектирането. С него ние уточняваме какъв вид тръби ще се положат и как ще стане това в отделните помещения, какви уреди ще бъдат монтирани и на кои места в сградата. Техническото задание, с което се изготвя проект за изграждане на газови инсталации, отнема около 7 работни дни, в които всичко това се съгласува с техническия надзор. Важно е да знаете, че проектът за газова инсталация може да се изпълни и частично, стига да не се предприемат съществени корекции и изменения в конкретната проектна документация.

Професионално изграждане на газови инсталации

За да използвате газ за битови нужди, като готвене, снабдяване с топла вода и отопление, сградата следва да разполага с отоплителна и газова инсталация. Ако жилището или сградата не разполагат с отоплителна система, ние от Хоумгаз сме насреща, за да Ви предложим проект и изграждане. В случай, че такава вече е налична, след щателно обследване, тя се преустройва за отопление и работа с природен газ. Монтажът на една газова инсталация, противно на очакванията Ви, е бърз процес. Нашите професионални екипи могат да завършат работата за между 4 и 8 часа, като времетраенето зависи от дължината и сложността на газовата инсталация. Следва да знаете, че вече изградена газова инсталация може да бъде разширявана и към нея да бъдат добавяни допълнителни уреди.

Нашата компания работи с най-модерните и безопасни компоненти и оборудване по отношение на качество и характеристики като икономичност, надеждност, дълготрайност и сигурност. При нас ще откриете многообразие от уреди на водещи утвърдени производители на бойлери, газови печки, котли, конвектори, програматори за дистанционен контрол на температурата и много други.

След изграждане на инсталацията, ние осигуряваме технически надзор, чиято цел е да следи за спазване на всички изисквания, правила за устройство и експлоатация на уредбата, така че да имате 100% гаранция за безопасна употреба на природен газ в сградата. Това включва внимателни технически прегледи на всички компоненти преди старта на подаване на газ в инсталацията.